Om Elins blogg

Mitt navn er Elin og jeg har en sterk lidenskap for trening, kosthold og helse. Derfor har jeg valgt å lage en blogg som skal handle om nettopp dette og litt om mitt liv. Hva ønsker jeg å oppnå med denne bloggen? Jeg er langt ifra å være den første til å lage en blogg om dette emnet men jeg føler jeg har mye å gi og vil gjerne nå ut til andre med tips, triks, rådgivning osv.

Hvorfor blogg?
Det er mange måter å nå frem til mennesker på og nettopp blogging er et svært populært format i disse dager derfor ville jeg starte en blogg slik at jeg kan dele mine meninger og tips. Jeg fant ut at dette er en bedre og mer lettlest måte å snakke om trening på enn andre metoder fremfor en tung og kjedelig side som bare handler om idrettskunnskap og forskninger på kosthold og andre ting.

Hva vil jeg oppnå?
Hva vil jeg egentlig oppnå med denne bloggen? Man kan kalle det et online treningssenter hvor jeg vil dele min kunnskap om trening og kosthold til alle som måtte være interessert i å lære litt mer eller få ny motivasjon som kanskje har forsvunnet? Denne siden skal passe for mennesker med all slags erfaringsnivå fra helt ny til de som har trent i flere år, alle kjønn og mennesker i alle aldre gamle som unge. Det er mitt mål å inspirere andre til å komme seg opp av sofaen og gjøre noe aktivt i hverdagen, ikke nødvendigvis få deg til å trene 5 ganger i uken og følge en streng kosthold hver eneste dag for å oppnå umulige mål (selv om jeg mener ingenting er umulig). Nei det skal være et hjelpemiddel for deg slik at det kan være enklere å gjøre noe, enten hjemme i stuen, ute i den frie natur eller inne på et treningsstudio så kan vi alle gjøre noe for å bedre egen helsen og øke fokuset på en mer aktiv hverdag og en sunnere livsstil i det daglige.

Bli med å lev et bedre liv samtidig som man har det morsomt! Start din vei til en bedre helse ved å følge meg og denne bloggen, eller rett og slett få ny motivasjon eller idéer til noe du allerede gjør. Her er alle velkommen til å følge med.