Hei og velkommen til min blogg!

Hei og velkommen til min blogg som handler om trening, kosthold og helse. Dette er en blogg som stort sett skal handle om trening og kosthold men også noen innslag fra mitt personlige liv og hva jeg gjør. Jeg håper denne siden kan være til hjelp for mange som trenger motivasjon eller hjelp til å komme i gang, men jeg håper også at de som har mer erfaring også kan finne ny informasjon, nye tips eller kanskje hjelp til å tenke annerledes om sin egen trening eller livsstil. Jeg er på ingen måte en ekspert som har alle svarene men jeg kan bare svare for min egen del og dele min kunnskap om hva som har hjulpet meg til å komme i form og få et annet syn på alt som har med kropp, trening og kosthold å gjøre.

Trening er noe som veldig mange er opptatt av men ikke alle veit helt hvordan man skal komme i gang eller kanskje komme videre i fra det utgangspunktet man allerede har. Jeg satser på å ha en positiv og motiverende blogg som ikke bare hjelper dere men også meg til å nå nye høyder. Håper dere får noe ut av det og at dere blir inspirert til å få en mer aktiv hverdag og mer energi til å gjøre andre ting både i jobben, på trening eller i hverdagen slik jeg har fått.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *